استانداردهای بین المللی ISO
- الزامات اولیه برای ارائه دهندگان خدمات آموزشی (2010) ISO 29990
- الزامات و مستند سازی و ممیز داخلی ISO 22000:2005
- سر ممیزی سیستم مدیریت کیفیت غذا ISO 22000:2005 بر اساس استاندارد 19011:2011
- استاندارد آموزش ایزو 10015
- مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015
- تشریح الزامات و مستندسازی ISO 14001:2015
- تشریح الزامات ایزو ISO 22000:2005 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی (OHSAS 18001:2007)
- ممیزی داخلیISO 9001:2015 بر مبنای استاندارد 19011
- تشریح الزامات ایزو ISO 10002:20014 سیستم شکایات مشتریان