دورههای کوتاهمدت آموزشی
- نظرسنجی پایان دوره ها
- دوره های مرتبط با صنعت هتلداری و گردشگری
- دوره های مرتبط با صنعت غذا و نوشیدنی
- دوره آشپزی عمومی و تخصصی
- کنترل هزینه غذا و نوشابه (cost control)
- روش های بهینه سازی طبخ غذا
- سفره اعیاد و مراسم مذهبی
- میوه آرایی و سفره آرایی
- دوره مدیریت رستوران
- دسر
- بهداشت مواد غذایی
- قنادی
- کافی شاپ و کافی شاپ تخصصی
- دوره های دانش افزایی در حوزه مدیریت، مالی، فروش و روابط عمومی
- علوم مدیریتی
- دوره های بازاریابی، تبلیغات و روابط عمومی
- مالی و حسابداری
- دوره های عمومی و اداری
- اداری ، خدماتی و حفاظت
- منابع انسانی و آموزش
- انبارداری و تدارکات
- استانداردهای بین المللی ISO
- دوره های آموزشی پرکاربرد ویژه سازمانها(حین خدمت)
- مدیریت عملکرد
- تحلیل رفتار متقابل 2 (آقایان) استاد: آقای دکتر بهرامنی
- نظرسنجی دوره الزامی گروه یک
- نظر سنجی دوره های الزامی بنیاد گروه دو
- آموزش کوتاه مدت
- ثبت نام مدیریت رستوران