توجه روزافزون به علوم تغذیه و نیاز به تربیت نیروی متخصص در زمینه شناخت انواع مواد غذایی و نحوه طبخ آنها، از عوامل شکل‌گیری این رشته دانشگاهی می‌باشد. علاوه بر این، غذا به عنوان یکی از مؤلفه‌های ترسیم کننده فرهنگ کشورهاست و در این میان واحدهای پذیرایی نقش عمده‌ای در معرفی و توسعه این فرهنگ دارند. رشته کاردانی حرفه‌ای آشپزی، مهارت لازم جهت شناخت مواد اولیه، آشنایی با آشپزی ایرانی و سایر ملل، نحوه طبخ غذا در هتل‌ها، رستوران‌ها، مجتمع‌های اداری و حتی بیمارستان‌ها را به دانش‌پذیران منتقل می‌کند.

ــــــــــــــ مشاغل قابل احراز ــــــــــــــ

  • آشپز در واحدهای پذیرایی، هتل‌ها، مجتمع‌های اداری، بیمارستان‌ها و...

ــــــــــــــ تعداد واحدها ــــــــــــــ

تعداد واحد مصوب برای دانشجویان ۷۳ واحد می باشد. 

دروس عمومی
۱۳
دروس اصلی
۱۹
دروس تخصصی
۲۰
دروس پایه
۸
مهارت مشترک
۸
دروس کار در محیط
۵

برای مشاهده این رشته در شبکه‌های اجتماعی کلیک کنید: