توجه روزافزون به علوم تغذیه و نیاز به تربیت نیروی متخصص در زمینه شناخت انواع مواد غذایی و نحوه طبخ آنها، از عوامل شکلگیری این رشته دانشگاهی میباشد. علاوه بر این، غذا به عنوان یکی از مؤلفههای ترسیم کننده فرهنگ کشورهاست و در این میان واحدهای پذیرایی نقش عمدهای در معرفی و توسعه این فرهنگ دارند. رشته کاردانی حرفهای آشپزی، مهارت لازم جهت شناخت مواد اولیه، آشنایی با آشپزی ایرانی و سایر ملل، نحوه طبخ غذا در هتلها، رستورانها، مجتمعهای اداری و حتی بیمارستانها را به دانشپذیران منتقل میکند.
ــــــــــــــ مشاغل قابل احراز ــــــــــــــ
- آشپز در واحدهای پذیرایی، هتلها، مجتمعهای اداری، بیمارستانها و...
ــــــــــــــ تعداد واحدها ــــــــــــــ
تعداد واحد مصوب برای دانشجویان ۷۳ واحد می باشد.
دروس عمومی | ۱۳ |
دروس اصلی | ۱۹ |
دروس تخصصی | ۲۰ |
دروس پایه | ۸ |
مهارت مشترک | ۸ |
دروس کار در محیط | ۵ |
برای مشاهده این رشته در شبکههای اجتماعی کلیک کنید:
دیدگاه خود را بنویسید