خوراک و غذا به عنوان تفریحی همهگیر شناخته میشوند. علیرغم اشتراک برخی آداب و رسوم غذایی میان ملتهای مختلف، عمده فرهنگ غذایی کشورها بومی و خاص خود آنهاست. جذابیت و تنوع غذایی همچنین به جذب گردشگر کمک کرده و گردشگری خوراک از شاخههای شناخته شده این صنعت است. رشته آشپزی ملل، امکان آشنایی و نحوه طبخ غذاهای غیرایرانی را ضمن آشنایی با مؤلفهای مهم از فرهنگ کشورها فراهم آورده است. علاوه بر این توانایی در استاندارد سازی تولید غذا، نظارت بر اجرای ملزومات ایمنی و بهداشت در آشپزخانه، توانایی تولید غذاهای جدید و غیر مرسوم جهت ایجاد تمایز در بازار و .... از جمله مهارتهایی است که دانشپذیران در این رشته کسب خواهند کرد.
ــــــــــــــ مشاغل قابل احراز ــــــــــــــ
- سرآشپز عملیاتی
- سرآشپز اجرایی
ـــــــــ ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو ـــــــــ
- گواهینامه اتمام دوره کاردانی رشته مرتبط
- گواهی سلامت
ــــــــــــــ تعداد واحدها ــــــــــــــ
تعداد واحد مصوب برای دانشجویان با کاردانی مرتبط ۶۹ واحد و غیرمرتبط (غیر از آشپزی) ۷۳-۷۵ واحد می باشد.
دروس عمومی | ۹ |
دروس اصلی | ۱۷ |
دروس تخصصی | ۲۵ |
دروس پایه | ۸۷ |
مهارت مشترک | ۶ |
دروس کار در محیط | ۵ |
برای مشاهده این رشته در شبکههای اجتماعی کلیک کنید:
دیدگاه خود را بنویسید