خوراک و غذا به عنوان تفریحی همه‌گیر شناخته می‌شوند. علی‌رغم اشتراک برخی آداب و رسوم غذایی میان ملت‌های مختلف، عمده فرهنگ غذایی کشورها بومی و خاص خود آنهاست. جذابیت و تنوع غذایی همچنین به جذب گردشگر کمک کرده و گردشگری خوراک از شاخه‌های شناخته شده این صنعت است. رشته آشپزی ملل، امکان آشنایی و نحوه طبخ غذاهای غیرایرانی را ضمن آشنایی با مؤلفه‌ای مهم از فرهنگ کشورها فراهم آورده است. علاوه بر این توانایی در استاندارد سازی تولید غذا، نظارت بر اجرای ملزومات ایمنی و بهداشت در آشپزخانه، توانایی تولید غذاهای جدید و غیر مرسوم جهت ایجاد تمایز در بازار و .... از جمله مهارت‌هایی است که دانش‌پذیران در این رشته کسب خواهند کرد. 


ــــــــــــــ مشاغل قابل احراز ــــــــــــــ

  • سرآشپز عملیاتی
  • سرآشپز اجرایی

ـــــــــ ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو ـــــــــ

  • گواهینامه اتمام دوره کاردانی رشته مرتبط
  • گواهی سلامت

ــــــــــــــ تعداد واحدها ــــــــــــــ

تعداد واحد مصوب برای دانشجویان با کاردانی مرتبط ۶۹ واحد و غیرمرتبط (غیر از آشپزی) ۷۳-۷۵  واحد می باشد.

دروس عمومی
۹
دروس اصلی
۱۷
دروس تخصصی
۲۵
دروس پایه
۸۷
مهارت مشترک
۶
دروس کار در محیط
۵

برای مشاهده این رشته در شبکه‌های اجتماعی کلیک کنید: