شناخت آداب و عادات غذایی ایرانیان با توجه به طیف متنوع غذاهای ملی و محلی این کشور، علاوه بر حفظ و ارتقای فرهنگ ایرانی_اسلامی، میتواند به رشد گردشگری خوراک کمک کند. رشته آشپزی ایرانی علاوه بر فراهم کردن این شناخت، به تولید دانش در زمینههای کاربرد هنر در آشپزی، طراحی و راهاندازی آشپزخانه، مدیریت منابع انسانی در آشپزخانه، آموزش و ارتقای کارایی پرسنل تحت امر، ایجاد تنوع در منوی مراکز پذیرایی، کنترل هزینههای تولید غذا و مواردی از این دست میشود.
ــــــــــــــ مشاغل قابل احراز ــــــــــــــ
- سرآشپز عملیاتی
- سرآشپز اجرایی
ـــــــ ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو ــــــ
- گواهینامه اتمام دوره کاردانی رشته تحصیلی مرتبط
- گواهی سلامت
ــــــــــــــ تعداد واحدها ــــــــــــــ
تعداد واحد مصوب برای دانشجویان با کاردانی مرتبط ۶۹ واحد و دانشجویان غیر مرتبط(غیر از آشپزی) ۷۳-۷۵واحد میباشد.
دروس عمومی | ۹ واحد |
دروس اصلی | ۲۰ واحد |
دروس تخصصی | ۲۴ واحد |
دروس پایه | ۵ واحد |
مهارت مشترک | ۶ واحد |
دروس کار در محیط | ۵ واحد |
برای مشاهده این رشته در شبکههای اجتماعی کلیک کنید:
دیدگاه خود را بنویسید