شناخت آداب و عادات غذایی ایرانیان با توجه به طیف متنوع غذاهای ملی و محلی این کشور، علاوه بر حفظ و ارتقای فرهنگ ایرانی_اسلامی، می‌تواند به رشد گردشگری خوراک کمک کند. رشته آشپزی ایرانی علاوه بر فراهم کردن این شناخت، به تولید دانش در زمینه‌های کاربرد هنر در آشپزی، طراحی و راه‌اندازی آشپزخانه، مدیریت منابع انسانی در آشپزخانه، آموزش و ارتقای کارایی پرسنل تحت امر، ایجاد تنوع در منوی مراکز پذیرایی، کنترل‌ هزینه‌های تولید غذا و مواردی از این دست می‌شود.


ــــــــــــــ مشاغل قابل احراز ــــــــــــــ

  • سرآشپز عملیاتی
  • سرآشپز اجرایی

ـــــــ ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو ــــــ

  • گواهینامه اتمام دوره کاردانی رشته تحصیلی مرتبط
  • گواهی سلامت

ــــــــــــــ تعداد واحدها ــــــــــــــ

تعداد واحد مصوب برای دانشجویان با کاردانی مرتبط ۶۹ واحد و دانشجویان غیر مرتبط(غیر از آشپزی)  ۷۳-۷۵واحد می‌باشد.

دروس عمومی
۹ واحد
دروس اصلی
۲۰ واحد
دروس تخصصی
۲۴ واحد
دروس پایه
۵ واحد
مهارت مشترک
۶ واحد
دروس کار در محیط
۵ واحد

برای مشاهده این رشته در شبکه‌های اجتماعی کلیک کنید: