آشپزی ملل
در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی میدهند و در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است و آشپز فردی است که این هنر را دارد. وظیفه یک آشپز، نظارت بر تمامی فعالیتهای آشپزخانه و نحوه پخت انواع غذا است. آشپز مسئولیت دارد رضایت مشتریان را نسبت به طعم، مزه و نحوه دیزاین غذا جلب کند.
شرح وظایفی که آشپز ملزم به انجام آن است
۶ وظیفه کلی آشپز به این شرح است:
- تهیه فهرست مواد مورد نیاز و برنامه ریزی جهت خریداری آنها
- انتخاب مواد اولیه تازه و سالم
- آماده سازی اولیه مواد شامل شست و شو، خرد کردن، چرخ کردن
- تهیه و پخت انواع غذا
- سرو و طراحی ظاهر مناسب غذا
- رعایت دستورالعملهای بهداشتی یک آشپز حرفه ای باید ۹ مهارت زیر را داشته باشد:
- کار تیمی
- آشپزی
- دیزاین غذا
- طبخ غذاهای ایتالیایی
- طبخ غذاهای ایرانی
- طبخ غذاهای آسیایی
- طبخ غذاهای فرنگی
- کباب زن
- خلاقیت
- توانایی شناخت مواد مناسب افرادی که در این شغل فعالیت میکنند با چالشهای گوناگونی در ارتباط هستند؛ در ادامه با برخی از این چالشها آشنا شوید:
- انتخاب مواد تازه برای پخت غذا
- انتخاب ادویه مناسب
- پخت انواع غذا در زمان معین و کوتاه
- طراحی (دیزاین) غذا برای جلب رضایت مشتری
- فعالیت در آشپزخانههای گرم و مرطوب به مدت طولانی 6 فرصت شغلی آشپزی ملل
- فعالیت به عنوان سرآشپز ، آشپز و کمک آشپز در رستوران ها و …
- فعالیت به عنوان مدیر آشپزخانه در انواع رستوران ها ، هتل ها ، کترینگ ها و …
- راه اندازی رستوران ها و مراکز تهیه غذا با منوی غذاهای ملل
- مهاجرت و فعالیت به عنوان آشپز در کشورهای خارجی
- فعالیت به عنوان آشپز در کشورها و جزایر توریست پذیر اطراف ایران
- راه اندازی رستوران در کشورهای توریست پذیر خارجی و بسیاری موارد دیگر همگی از جمله فرصت های شغلی یک آشپز مسلط به طبخ غذاهای بین المللی می باشد. نکته مهم درباره آشپزی ملل این است که این شاخه از آشپزی برای مهاجرت و مشغول به کار شدن در کشورهای خارجی گزینه بسیار مناسبی می باشد. البته به شرط آن که آموزش آشپزی ملل را به صورت حرفه ای و نزد آشپزها و اساتید متخصص دنبال کرده باشید.
آموزش آشپزی حرفه ای بین المللی
در دوره آموزش آشپزی حرفه ای بین المللی ، شما علاوه بر آشنایی با فرهنگ غذایی و ذائقه ملل و اقوام مختلف ، طبخ بسیاری از غذاهای معروف کشورها و مناطق گوناگون جهان را به صورت اختصاصی یاد می گیرید. برخی از موارد و سرفصل های مطرح شده در دوره حرفه ای آشپزی ملل مجتمع فنی تهران نمایندگی نیاوران که توسط دپارتمان تشریفات ارائه می گردد ، به شرح زیر می باشد :
- آشنایی با صبحانه های ملل و نوع طبخ آنها :
صبحانه انگلیسی ،فرنچ تست ، تست ژامبون و تخم مرغ و ...
- آشنایی با فرهنگ غذایی و آشپزی ایتالیا و طبخ انواع غذاهای ایتالیایی :
انواع پاستا مانند پاستا میگو ، فتتوچینی با سس کاربونارا ، چیکن آلفردو ، مرغ گریل شده ، چیکن با سس پرتقال ، رول استیک و …
- آشنایی با فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسه و طبخ انواع غذاهای فرانسوی :
چیکن آلاکینگ ، سالاد آلزانس ، سوپ تره فرنگی ، بیف و …
- آشنایی با فرهنگ غذایی و آشپزی ایران و طبخ انواع کباب های ایرانی :
انواع کباب ها و سس آنها و …
- آشنایی با فرهنگ غذایی و آشپزی مدیترانه ای و طبخ انواع غذاهای این منطقه :
اگ (تخم مرغ) مراکشی ، دلمادس (یونان)، چیکن مورنگو (ایتالیا) ، کروکت مرغ یا تاپاس (اسپانیا) و …
آشپزی ملل شامل 60 ساعت عملی می باشد | ||
ردیف | نام دوره | مدت دوره(ساعت) |
1 | آشپزی ایتالیایی | 10 |
2 | آشپزی فرانسوی | 10 |
3 | آشپزی مدیترانه | 10 |
4 | صبحانه ملل | 10 |
5 | قصابی گوشت و مرغ (بیخس کردن) | 4 |
6 | کباب ایرانی | 8 |
7 | کباب ملل | 8 |