تقاطع یادگار امام و چمران - جنب هتل اوین - مجموعه سبز
info@gbonyad.ir
0212720
تماس با ما

سس و سالاد

آموزش سس و سالاد


سس سالاد و چاشنی سالاد مهم‌ترین عامل در خوشمزه‌تر شدن مزه سالادها و  جذب افراد برای مصرف انواع سالاد به عنوان پیش‌غذا و حتی غذای اصلی در  وعده‌های غذایی روزانه به شمار می‌آیند. بسیاری از افراد تنها به دلیل  اینکه نمی‌دانند از چه نوع سسی به همراه سالادهای خود استفاده کنند، از  خوردن این غذای مهم خودداری می‌کنند.

از آنجایی که پزشکان و  کارشناسان تغذیه افراد را به استفاده از سالاد در وعده‌های غذایی ترغیب و  تشویق می‌کنند، در این دوره آموزشی تصمیم به آموزش 7 مدل سالاد و 7 مدل سس سالم و خوشمزه گرفته است .

انواع سالادها
انواع سس ها
ساعت دوره
سالاد والدرف (آمریکایی)
سالاد هفت رنگ (ارمنستان)
سالاد برنج اسپانیائی
سالاد تبله (لبنان)
سالاد فتوش (لبنان)
سالاد کرسلو(سوئد)
سالاد سیب و هویج (فرانسه)
سس توت فرنگی و ریحان
سس لیمو و عسل
سس ریحان شیرین
سس پرتقال و زنجبیل
سس آواکادو
سس پرتقال و ارده
سس ماست
8